klanten logo

Dynamische PowerPoint presentatie

We make the city: PowerPoint ingezet om Nuon energieoplossingen te presenteren

De CEO van Nuon werd uitgenodigd om tijdens het We Make the City festival over alle vooruitstrevende plannen van het energiebedrijf te spreken. Het festival is erop gericht om steden op elke mogelijke manier te verbeteren. In vier dagen worden verschillende partijen gevraagd te praten over hun plannen en ambities. Zo ook Nuon. Het energiebedrijf wilde graag haar innovatieve energieoplossingen presenteren: de presentatie moest gaan over wat Nuon doet en hoe zij op het gebied van energie de toekomst voor zich ziet.

Nuon klopte bij Roops aan voor een PowerPoint presentatie. Die moest vooral heel erg gestructureerd zijn. Nuon heeft namelijk veel plannen en veel ambities. Daarom legden wij in de introductie eerst de nadruk op de bestaande energieproblemen in steden. Vervolgens lieten wij de oplossingen van Nuon voor deze problemen zien. Onze PowerPoint presentatie bestond uit veel afbeeldingen en animaties, die gezamenlijk een levendig en soepel geheel vormden en het publiek een heel duidelijk beeld gaf van de plannen van Nuon. En Nuon was zelf ook heel erg tevreden over het eindresultaat: onze PowerPoint presentatie heeft hen geholpen een mooie presentatie te geven met een heldere boodschap.

Wil je ook zo’n overtuigende presentatie?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact