Wat kunnen we voor je betekenen?

Al onze diensten op een rij:

Systemen voor PowerPoint presentaties:

Een investering voor de lange termijn

Een PowerPoint presentatie is zoveel meer dan een simpel bestand. Het gaat om de juiste combinatie van beelden en woorden. Je wilt namelijk een sterk verhaal, een duidelijke structuur en een uitstekende en overtuigende presentatie. Daarmee presenteer jij jouw bedrijf of verhaal op de best mogelijke manier. Roops vindt samen met jou die gouden formule. Wij onderzoeken precies wat jouw organisatie nodig heeft. Dan ontwikkelen wij een template die niet alleen precies bij die behoeften past, maar ook heel makkelijk in gebruik is. En prachtig aangepast aan jullie huisstijl en uitstraling, natuurlijk. Daarmee heb jij een template voor PowerPoint presentaties in handen die jouw publiek zal blijven verbazen – en zal overtuigen.

En geen zorgen, wij ondersteunen jou van het begin tot het einde. Roops geeft tijdens haar traject namelijk voldoende coaching en training om iedereen in jouw organisatie vertrouwd te maken met ons template. Zo wordt iedereen een expert in het geven van presentaties. Dat maakt een PowerPoint presentatie van Roops een investering voor de toekomst.

Ga naar Systemen voor PowerPoint presentaties >

Presentatie ondersteuning:

Laat ons jou met jouw PowerPoint of presentatie helpen

Roops is een presentatie specialist. Dat betekent dat wij jou vanaf het begin kunnen helpen, maar dat wij ook ergens tijdens jouw eigen ontwikkeling van een PowerPoint presentatie kunnen inspringen. Wij voorzien je graag van deskundig advies. Soms is een extra paar ogen namelijk wel zo fijn: misschien weet je namelijk niet zeker of je wel alles uit jouw presentatie haalt.

Wij kunnen nl jouw PowerPoint presentatie tot in de kleinste details verbeteren. Zo maken we jouw presentatie mooier, versterken wij jouw visuals of veranderen wij de structuur zodat jouw verhaal duidelijker wordt. Alles is mogelijk. Zo hopen wij jou tijdens jouw voorbereidingen te ontzorgen en te ondersteunen, zodat jij de volgende dag met alle vertrouwen de presentatie van jouw leven kunt geven.

Ga naar Presentatie Ondersteuning >

Trainingen en Coaching:

Zelf vertrouwd raken met PowerPoint en presenteren

Microsoft PowerPoint is een van de mooiste programma’s die Microsoft Office te bieden heeft. Althans, dat vinden wij. Wij denken namelijk dat gebruikers vaak onderschatten hoe uitstekend PowerPoint organisaties kan ondersteunen. Als experts laten wij jou graag zien hoe jij PowerPoint efficiënt voor jouw bedrijf kunt inzetten.

Wil je bijvoorbeeld graag leren hoe je tekst kunt omzetten in de mooiste en meest heldere visuals? Of wil je precies ontdekken wat PowerPoint jou als programma te bieden heeft? Roops organiseert verschillende trainingen voor beginnende en gevorderde gebruikers van PowerPoint. Wij leren jou namelijk graag alle tips & tricks van het vak. Zo kan jij zelf een expert in het ontwerpen of het vormgeven van PowerPoint presentaties worden. Vraag ons gerust om meer informatie over ons trainingsaanbod.

Ga naar Training en Coaching >

Direct hulp nodig:

Roops helpt jou direct uit de brand

Misschien heb je morgen een belangrijke presentatie, maar voel je je niet helemaal zeker over de inhoud of de visuals. Of je bent wellicht bang dat jouw verhaal niet duidelijk genoeg is. Je kunt dan natuurlijk alsnog het podium opstappen. Maar als jij je niet zeker voelt over jouw PowerPointpresentatie, is de kans groot dat jouw verhaal ook niet bij jouw publiek aankomt. En dat zou zonde zijn.

Roops helpt je graag bij het oplossen van al jouw PowerPointproblemen. Die problemen mogen trouwens heel dringend en urgent zijn. Wij schieten jou namelijk direct te hulp en zetten onze kennis en kunde in om jouw PowerPointpresentatie tot een succesverhaal te maken. Dan kun jij de volgende dag met zelfvertrouwen jouw publiek tegemoet treden.

Bel 010-2141734 / 06-50491908 voor direct contact

Wil je ook van onze expertise gebruik maken?

We gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact