Direct hulp nodig!

ROOPS helpt je meteen uit de brand

Je hebt morgen een belangrijke presentatie, maar je bent nog niet tevreden over de inhoud of de vormgeving. Je animaties werken bijvoorbeeld niet goed. Of je bent bang dat je verhaal niet duidelijk genoeg is. Je kunt dan natuurlijk alsnog het podium op stappen. Maar als je twijfels hebt over je PowerPoint presentatie, is de kans groot dat je verhaal niet aankomt bij je publiek. En dat zou zonde zijn.

ROOPS helpt je graag bij het oplossen van al je PowerPoint problemen. Is de nood hoog en heb je meteen hulp nodig? We staan direct voor je klaar, om je PowerPoint presentatie tot een succesverhaal te maken. Dan kun jij de volgende dag met een strakke presentatie en met vertrouwen je publiek tegemoet treden. Je hoeft alleen maar te bellen, dan kunnen we samen aan de slag.

COACHING

Het is bijzonder praktisch om PowerPoint goed in de vingers te hebben. Maar je hebt je verhaal ook nog te presenteren. En het liefst zo overtuigend mogelijk. Daarom wil ROOPS (Wouter Spoor) je graag coachen in je presentatie skills. Denk daarbij aan het ontwikkelen van presentatietechnieken, of het vinden van de beste manier waarop jij je verhaal kunt structureren en overbrengen. Alles om ontspannen, zelfverzekerd en vooral overtuigend voor je publiek te staan, met een authentiek verhaal waar jij in gelooft.

Diverse organisaties hebben Wouter Spoor ingeschakeld om de fijne kneepjes van het ‘presentatievak’ te leren. Onder andere Zee Havenbedrijf Dordrecht, de Universiteit van Utrecht, Netage.nl, Hogeschool van Rotterdam, Rate.nl. Wij coachen zowel in het Nederlands als in het Engels. Vraag ons gerust om meer informatie over ons coachingsaanbod.

Bel 010-2141734 / 06-50491908 voor direct contact

Lukt het niet met je PowerPoint? Of heb je een (hele) krappe deadline?

Vul het onderstaande formulier dan niet in, maar bel ons direct op 010-2141734. Slapen doen wij alleen tussen 23:00 en 07:00.

 

Contact