Presentatie & PowerPoint specialisten

Boei en bereik je publiek met Roops

Mensen vol vertrouwen het podium op sturen: dat is voor ons het meest belangrijk. Met vertrouwen in je spreekvaardigheid en in je verhaal, gaat je boodschap succesvol overbrengen bijna vanzelf. We werken samen met jou aan je presentatie door je vanaf het begin te begeleiden, te coachen en te ondersteunen. Met als doel een strak vormgegeven PowerPoint presentatie en een spreker die overtuiging uitstraalt.

Roops is sinds 2006 actief als presentatie specialist. Het bedrijf is opgericht door Wouter Spoor, die zich na jarenlange ervaring in grafisch ontwerp en webdesign op zijn grote passie stortte: Presentaties & PowerPoint. Je kunt hem en zijn team vinden in het prachtige Groothandelsgebouw aan het Stationsplein in Rotterdam. Loop vooral binnen om kennis te maken!

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Roops is altijd op zoek naar nieuw PowerPoint-talent! Ben jij een ervaren presentatie- en PowerPoint deskundige, of een onervaren maar slimme en leergierige starter met een design achtergrond die ons team wil komen versterken? Wij willen je graag leren kennen. Stuur ons je cv – in presentatie format – naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wouter Spoor

Presentatie regisseur en PowerPoint creative

Contact:
[email protected]

Peter vanden Broek

Marketing & Sales

Contact:
[email protected]

Wil je zien wat wij allemaal in onze mars hebben?

Daag ons vooral uit. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact