Presentatie & PowerPoint specialisten

Boei en bereik je publiek met Roops

Mensen vol vertrouwen het podium opsturen: dat is voor Wouter en zijn team het meest belangrijk. Want zonder vertrouwen in jezelf en jouw presentatie lukt het je niet om jouw boodschap succesvol over te brengen. Wij van Roops willen je daarom graag zelfverzekerd maken. Dat doen wij door je vanaf het begin te begeleiden, te coachen en te ondersteunen. Zo werken wij samen aan de allerbeste PowerPoint presentatie, zodat jij achteraf een welverdiend applaus in ontvangst kan nemen.

Roops is sinds 2006 actief als presentatie specialist. Ons bedrijf is opgericht door Wouter Spoor, die na jarenlange ervaring in grafisch ontwerp en webdesign zich toen op zijn grote passie stortte: Presentaties & PowerPoint. Je kunt hem en zijn team vinden in het prachtige Groothandelsgebouw aan het Stationsplein in Rotterdam. Loop vooral binnen om kennis met ons te maken!

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Roops is altijd op zoek naar nieuw PowerPoint-talent! Ben jij een ervaren presentatie- en PowerPoint deskundige, of een onervaren maar slimme en leergierige starter met een design achtergrond die ons prachtige team wil komen versterken? Wij willen jou graag leren kennen. Stuur ons jouw cv – in presentatie format – naar [email protected] Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wouter Spoor

Presentatie regisseur en PowerPoint creative

Contact:
[email protected]

Yorit Kluitman

PowerPoint designer

Contact:
[email protected]

Sjoerd Krijgsman

Programmeur en MS Office specialist

Contact:
[email protected]

Wil je zien wat wij allemaal in onze mars hebben?

Daag ons vooral uit. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact