Automatisering maakt PowerPoint presentaties beter en makkelijker

PowerPoint is geweldige presentatie software, maar het doet niet altijd wat we willen. Maar dat is geen probleem, want er zijn handige tools om het naar onze hand te zetten. ROOPS helpt je bij verschillende producten voor individuen, teams en bedrijven die PowerPoint gebruiken om productiever te zijn, bij de identiteit van het merk te blijven en effectiever te presenteren.

FREE
Snelle PowerPoint werkbalk

ROOPS presenteert de snelle PowerPoint werkbalk voor Apple en Windows computers. Eigen knoppen (donkere lint  in onderstaande afbeelding) voor meer snelheid en minder klikken bij het maken van je  PowerPoint presentatie.

Daarnaast beschikken wij over handige pictogrammen, Handy Arrows en andere handige gratis tools die het werken met PowerPoint op een slimme manier ondersteunen. Bel ons op:  010 – 21 41 734 of stuur ons een e-mail naar [email protected] en maak je  interesse kenbaar, we sturen je dan de gewenste tools compleet met handleiding voor een succesvolle installatie.


Herken je dit?

Wat krijg je als je vier verschillende mensen, met vier verschillende decks, één grote PowerPoint presentatie laat samenstellen? Een grote puinhoop. Een van de grootste schokken voor organisaties tot nu toe is de ontdekking dat hun bedrijfstemplate helemaal geen template blijkt te zijn. Wat iedereen dacht dat hun template was, blijkt een van de vele gebroken versies te zijn van wat “vroeger” hun template was, of wat nooit een “echt” template was.“Geen wonder dat de slides gebrekkig blijven!”
– Laat PowerPoint u vaak in de steek?
– Passen je slides niet goed bij die van je collega’s?
– Komt de opmaak nooit overeen met die van je bedrijf (ook al is het maar een klein beetje)?

De oplossing hiervoor is drieledig:
Stap 1: Je organisatie heeft een echte template nodig. ROOPS maakt ze voor je.
Stap 2: Het team moet weten hoe ze het template moeten gebruiken (de meeste weten dat niet). Lees hier meer over ons trainingsprogramma
Stap 3: Vervolgens zijn er PowerPoint Presentatie Systemen die ervoor zorgen dat de organisatie altijd over juiste slides beschikken en daardoor in staat zijn om sneller en effectiever te werken.

We hebben hiervoor twee oplossingen:


PAID
ROOPS Brand Slides
ROOPS Brand Slides is een slim PowerPoint Presentatie Systeem (PPS) voor templates, slides, afbeeldingen en pictogrammen. Centraal standaard PowerPoint slides beheren was nog nooit zo eenvoudig. ROOPS Brand Slides is ideaal voor organisatie van 2 tot 100 gebruikers. Als jouw merk, bedrijf of organisatie standaard PowerPoint slides heeft, die in veel presentaties gebruikt worden, wil je ze centraal beheren. Je wilt het de gebruikers natuurlijk ook super eenvoudig maken om de standaard slides (templates) te gebruiken in hun presentaties, of ze nu online of offline zijn. ROOPS Brand Slides zorgt hiervoor! Zodra gebruikers online zijn, wil je zorgen dat ze toegang hebben tot de laatste versie.

Wat kun je zoal met Roops Brand Slides*:
– basis slides in je presentatie voegen
– pictogrammen invoegen
– beschikbare afbeeldingen invoegen
– taal beheren

*) deze onderdelen zijn door de beheerder klaargezet in de PowerPoint omgeving zodat iedereen kan werken met de juiste materialen.

Met ROOPS Brand Slides plaats je de inhoud op een server of SharePoint en wordt deze lokaal geüpdatet als je PowerPoint start en online bent. De gebruiker krijgt wel een keuze, sta je op het punt een presentatie te gaan geven, dan kun je de update later uitvoeren. Wil je een nieuwe slide invoegen, maar een duidelijker voorbeeld van de indeling krijgen dan PowerPoint standaard laat zien? Ook dat verzorgt ROOPS Brand Slides voor je.

En heb je een standaard set pictogrammen? Dan wil je dat die gebruikt worden in plaats van dat iedereen zelf pictogrammen bij elkaar scharrelt. Voor zowel dia’s als pictogrammen geldt dat je kunt zoeken om snel het gewenste item te vinden. Wil je meer weten over de ROOPS Brand Slides neem dan contact met ons op via [email protected] of bel ons voor een demo. ROOPS Brand Slides werkt op Windows.

PAID
BrandIn
BrandIn, beschermt je merk
BrandIn biedt alles wat gebruikers in je organisatie nodig hebben voor merk conforme PowerPoint. Het stelt je in staat een bibliotheek van middelen op te bouwen die toegankelijk zijn vanuit PowerPoint, heeft aanpasbare mogelijkheden voor merkcontrole en kan de fouten en bestandsophoping verminderen Controleer je merk, stroomlijn je templates en bestanden en bespaar tijd in PowerPoint.

 

 

 

 

PowerPoint geeft gebruikers veel vrijheid, maar dat kan zowel een vloek als een zegen zijn. Bij grotere organisaties valt merkconsistentie vaak weg bij presentaties. Slides passen niet bij het merk of bij elkaar, sjablonen gedragen zich verkeerd en verknoeien de inhoud, en naarmate de schaal groter wordt, wordt het probleem alleen maar erger.

– Heb je er genoeg van dat gebruikers verkeerde lettertypes, kleuren of vormen selecteren?
– En dat gebruikers online afbeeldingen zonder licentie vinden en de merkbibliotheek negeren?
– Heb je genoeg van het kopiëren van slides die alles in de war sturen?
– En dat bestanden groter worden terwijl sjablonen en masters achter de schermen chaos veroorzaken?
– En dat de slides die je collega’s zouden moeten gebruiken, verloren gaan of worden genegeerd?
– En dat uw gebruikers veel tijd verspillen met het maken van slides die niet passen bij het merk?

BrandIn lost het allemaal op
BrandIn is een slimme applicatie voor PowerPoint, die werkt op Windows- én Mac. Het biedt een reeks functies waarmee gebruikers productiever zijn en effectiever kunnen presenteren. Dit omvat toegang tot de merkbibliotheek met vooraf ontworpen slides, fotografie, pictogrammen en afbeeldingen, evenals merkcontrole en een tool voor het migreren van slides.

Voordelen BrandIn voor PowerPoint:
– De juiste merk content altijd bij de hand
– Met ‘Brand Check’ kun je makkelijk fouten opsporen en oplossen en sneller werken
– Vind de juiste slides binnen 30 seconde
– Geweldige presentaties in een hand omdraai
– Slim plakken was nog nooit zo makkelijk
– Lettertypen en kleurgebruik zijn van tevoren ingesteld
– Voorkomt template chaos door een accuraat Slidedeck
– Altijd de laatste versie beschikbaar
– BrandIn maakt het mogelijk om met meerdere merken en sub merken te werken
– Handige interface – direct duidelijk hoe het werkt op basis van jarenlange ervaring
– Gebruiksvriendelijk, zonder hulp van IT
– Veilig door gebruik van het bedrijfsnetwerk
– Werkt op Windows én Mac, ook offline

Bekijk hier een demo filmpje van BrandIn

ROOPS ondersteunt de systeemimplementatie van BrandIn, ook op SharePoint. Wil je een demo van BrandIn neem dan contact met ons op via [email protected] of bel ons.

BrandIn is een product van BrightCarbon, ROOPS is officiële partner van BrightCarbon in Nederland.

Ben jij ook op zoek naar een handig systeem voor jullie PowerPoint presentaties?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact