Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$ID in /home/217352.cloudwaysapps.com/cdzpmrdspc/public_html/wp-content/plugins/themekit-languages/themekit-languages.php on line 218

Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /home/217352.cloudwaysapps.com/cdzpmrdspc/public_html/wp-content/plugins/themekit-languages/themekit-languages.php on line 219

Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$taxonomy in /home/217352.cloudwaysapps.com/cdzpmrdspc/public_html/wp-content/plugins/themekit-languages/themekit-languages.php on line 220

Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$post_type in /home/217352.cloudwaysapps.com/cdzpmrdspc/public_html/wp-content/plugins/themekit-languages/themekit-languages.php on line 221
Archief Project - Roops NL
klanten logo

PowerPoint templates om te presenteren en van te leren

Internationale manual en Powerpoint-template voor het goede doel WorldCoaches

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) leidt sinds meerdere jaren WorldCoaches op. Mensen met passie voor sport en voetbal die, namens de KNVB, in ontwikkelingslanden kinderen inspireren en begeleiden op sportief én sociaal vlak. Een prachtig initiatief, waar Roops graag de handen voor uit de mouwen stak.

Roops heeft in opdracht van de KNVB de handleiding voor de WorldCoaches vertaald naar een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke PowerPoint manual. Daarin kunnen (toekomstige) WorldCoaches alle informatie vinden over het opleiden en begeleiden van de kinderen. De manual bevat onder andere oefenstof, achtergrondtheorieën en praktijkvoorbeelden.

Alles in deze PowerPoint manual is gemakkelijk aan te passen. Roops heeft een workshop verzorgd voor de KNVB projectmedewerkers om ze de gebruiksvriendelijkheid ervan te laten ervaren.

Roops heeft daarnaast een multifunctioneel PowerPoint template gecreëerd, waarmee de KNVB alle stakeholders over het project op de hoogte kan brengen. Het template kan daarnaast door de KNVB coaches gebruikt worden om de lesstof te presenteren aan de op te leiden WorldCoaches. De slides kunnen van animaties (zie voorbeeld) worden voorzien of gewoon statisch worden gemaakt. Zo kan deze PowerPoint template altijd gebruikt worden: onafhankelijk van wie presenteert, waar de presentatie gehouden wordt en voor welke groep de presentatie bestemd is.

Ook interesse in zo’n veelzijdig PowerPoint-template?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact
klanten logo

PowerPoint template en Wijkagenda nieuwsbrief template

Inwoners met gemak en flexibiliteit informeren middels PowerPoint templates

In samenwerking met de Gemeente Rotterdam heeft ROOPS onlangs een template voor een nieuwsbrief ontwikkeld. Die nieuwsbrief toont de wijkagenda van de gemeente. Het PowerPoint template wordt door deelgemeenten gebruikt om burgers op de hoogte te brengen van het laatste nieuws binnen hun wijk.

 

Templates die helemaal bij de huisstijl passen

Het template was een succes, en daarom mocht Roops haar deskundigheid ook inzetten voor de afdeling Stadsbeheer en Afvalscheiding van de gemeente Rotterdam. Met PowerPoint hebben wij een template voor presentaties ontwikkeld die vooral makkelijk in gebruik zijn en passen bij de huisstijl van de gemeente. De PowerPoint presentaties zijn daarmee voorzien van een duidelijk stramien en heldere structuurpagina’s. Daarmee passen ze bij de bestaande huisstijl en de campagne van de gemeente Rotterdam. Dat maakt het template bijzonder handig en praktisch voor de gebruikers.

Ook interesse in een presentatie die helemaal aan jouw huisstijl voldoet?

Wij helpen je graag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact
klanten logo

Diverse Presentatie en PowerPoint projecten

Lopende en net afgeronde projecten

Presentatie & PowerPoint specialist zijn, het is zo’n mooi vak. We zouden wel alles willen laten zien. Hieronder een kleine selectie. Met een team van presentatie ontwerpers, trainers, programmeurs en een netwerk van ondersteunende specialisten is geen enkele presentatie- of powerpoint ontwerp klus ons te groot of te klein of te ingewikkeld. Zie ook onze reguliere portfolio

We geven ook in company PowerPoint trainingen, zoals deze voor Nationale Nederlanden.

Middelbaar Beroeps Onderwijs, MBO Utrecht basis slides – template.

 

Voor HOLLAND CAPITAL maakte we een compleet PowerPoint systeem.

Voor het NIOD Instituut voor Oorlogs-, Holocaust- en Genocidestudies ontwikkelde we deze PowerPoint template.

 

Videopresentatie Sportverkiezing Gemeente Schiedam, volledig geanimeerd gemaakt in PowerPoint.

Voor zorgverzekeraar Zilveren Kruis (Achmea) gaven we samen met 5Miles PowerPoint trainingen.

Codarts is een in Rotterdam gevestigde internationale hogeschool die hoogwaardig kunstvakonderwijs aanbiedt op het gebied van muziek, dans en circus. We ontwikkelde hiervoor een passende PowerPoint.

Voor de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) mochten wij onlangs deze templates ontwikkelen.

 

Corporate template voor Facilicom Solutions inclusief nieuwe Powerpoint Presentaties voor de zuster merken: Trigion, Gom en Breijer.

Ook Roops profiteert in het klein van de winst van Duncan op het Eurovision Songfestival ; ) – PowerPoint presentatie voor Rotterdam Make It Happen, Gemeente Rotterdam.

 

  

Werkvormenboekje voor PostNL in PowerPoint. Het boekje is makkelijk aan te passen en te reproduceren door de afdeling People development.

 

 

PowerPoint presentatie voor de HvA, studie Commerciële Economie ten behoeve van de scholenvoorlichting.

 

 

Corporate PowerPoint presentatie en template voor DOM, een bedrijf in mechanische, elektronische en industriële sluitoplossingen.

 

 

Presentatie en PowerPoint systeem voor EXBERRY Growing Colours.

Meer info?

We gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact
klanten logo

Diverse PowerPoint werk

Sales PowerPoint presentaties voor Philips volledig aanpasbaar en in diverse talen

Roops heeft Philips ondersteund bij de vormgeving en productie van de PowerPoint presentatie voor de volledige Philips Lighting product range. De presentatie is zo’n succes gebleken, dat deze ondertussen in ruim 16 landen wordt gebruikt.

Zo makkelijk mogelijk data verwerken met PowerPoint

Philips heeft Roops ingeschakeld met een belangrijke eis: alle tekst- en beeldelementen in de PowerPoint presentatie moeten makkelijk te bewerken zijn. Belangrijk voor een internationale onderneming als Philips: de PowerPoint presentatie moet immers in verschillende talen gepresenteerd worden. Roops heeft ervoor gezorgd dat het template van de PowerPoint presentatie moeiteloos aangepast kan worden aan elke taaleis, zodat alle divisies van Philips wereldwijd zelf hun vertalingen kunnen verzorgen en opnemen in de presentatie.

Hieronder een aantal andere templates en presentaties ontwikkeld voor Philips Lighting

Wil je ook zo’n mooie internationale (of gewoon nationale) presentatie hebben?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact
klanten logo

Dynamische PowerPoint presentatie

We make the city: PowerPoint ingezet om Nuon energieoplossingen te presenteren

De CEO van Nuon werd uitgenodigd om tijdens het We Make the City festival over alle vooruitstrevende plannen van het energiebedrijf te spreken. Het ‘We Make the City’ festival is erop gericht om steden op elke mogelijke manier te verbeteren. In vier dagen worden verschillende partijen gevraagd te praten over hun plannen en ambities. Zo ook Nuon. Het energiebedrijf wilde graag haar innovatieve energieoplossingen presenteren: de presentatie moest gaan over wat Nuon doet en hoe zij op het gebied van energie de toekomst voor zich ziet.

Nuon heeft Roops gevraagd mee te denken over de PowerPoint presentatie. Die moest vooral heel erg gestructureerd zijn. Nuon heeft veel plannen en veel ambities. Daarom hebben we in de introductie eerst de nadruk gelegd op de bestaande energieproblemen in steden. Vervolgens hebben we de oplossingen van Nuon voor deze problemen laten zien. De PowerPoint presentatie bevat veel afbeeldingen en animaties, die gezamenlijk een levendig en soepel geheel vormen en het publiek een heel duidelijk beeld heeft gegeven van de plannen van Nuon. En Nuon is zelf ook heel erg tevreden over het eindresultaat: onze PowerPoint presentatie heeft hen geholpen een mooie presentatie te geven met een heldere boodschap.

Wil je ook zo’n overtuigende presentatie?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact
klanten logo

KNVB PowerPoint template en de Oranje uitnodigingsbrief als template

Scoren met Oranje: communicatie met elftallen via PowerPoint-nieuwsbrieven

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) en Roops hebben inmiddels meerdere keren samengewerkt. De eerste presentatie die Roops voor de KNVB heeft mogen ontwikkelen, is een presentatie voor de technische directeur geweest. Vanaf daar is de spreekwoordelijke bal gaan rollen. Vervolgens heeft Roops een PowerPoint presentatie gecreëerd waarin de toekomst van het Nederlands voetbal met animaties en sterke visuals in beeld is gebracht. Roops heeft via deze projecten een blik binnen de Bond kunnen werpen en snapt wat er speelt. Met deze kennis heeft Roops de KNVB nog beter kunnen ondersteunen in haar verdere communicatie.Zo hebben wij een brief voor alle elftallen binnen Oranje ontworpen. Als basis voor deze brief heeft Roops een alomvattend template in PowerPoint ontwikkeld dat voor medewerkers makkelijk en handig te gebruiken is. Het template wordt nog steeds ingezet om verschillende brieven te kunnen maken waarmee spelers duidelijk overzicht krijgen van wedstrijden, training, accommodaties en contactpersonen. Ook wordt het PowerPoint template gebruikt om aankondigingen en social mediaberichten op te stellen.

‘Voor een lastminute PowerPoint presentatie is Wouter de geschikte persoon om te bellen. Zonder dat er paniek uitbreekt, weet Wouter met weinig informatie een professionele PowerPoint presentatie te maken. Hij zet jouw wensen uitstekend om in heldere presentatieslides. Zo heb je binnen een korte tijd een geschikte PowerPoint presentatie die je direct kunt gebruiken bij een belangrijke presentatieklus.’

Jan Verbeek
Assistent technisch manager

KNVB

Wil je ook een PowerPoint met impact of een speciaal print template om zelf digitaal drukwerk te produceren?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact
klanten logo

Zeer uitgebreid PowerPoint proposal template met instructies

Uitgebreid pitchbook template ontwerpen in PowerPoint voor Nielen Schuman

Nielen Schuman verstrekt hoogwaardige financiële diensten. De onderneming heeft bij Roops de vraag neergelegd naar een systeem waarmee onderzoeksresultaten op een gedetailleerde, maar vooral overzichtelijke manier weergegeven kunnen worden. Daarmee willen zij hun opdrachtgevers zoveel mogelijk duidelijkheid geven over hun diensten.

Een mooie uitdaging voor ons: de documenten van de dienstverlener hebben een hoge informatiedichtheid. Roops heeft een heel specifiek pitchbook (ook wel genoemd: proposal, dealbook of bidbook) ontworpen. Een geavanceerd typografisch gridsysteem, waarmee alle grote hoeveelheden informatie nauwkeurig en makkelijk geordend wordt. Nielen Schuman kan met dit systeem hun onderzoeksresultaten helder en duidelijk op papier krijgen.

 

Zoek jij ook naar de beste manier om jouw data zo duidelijk mogelijk te presenteren?

Wij helpen je daar graag bij. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact
klanten logo

PowerPoint trainingen en Presentatie print template

PowerPoint trainingen met slimme tip & tricks en handige print templates voor PostNL

Roops heeft de medewerkers van PostNL succesvol meegenomen in de wereld van PowerPoint. Aan de hand van vijf trainingen hebben we de medewerkers van marketing en Communicatie geleerd om te werken met een nieuw template. Dit template wordt ingezet voor iedere vorm van interne en externe communicatie.Praktisch ingestoken PowerPoint training met tips, tricks en een uitgebreide handleiding

We hebben ze alle tips & tricks van PowerPoint geleerd en laten zien hoe zij zelf hun PowerPoint presentatie kunnen vormgeven. Daarbij hebben we voor PostNL een handleiding gemaakt om alle vergaarde kennis nog eens terug te kunnen lezen. De reactie op onze trainingen was erg positief: de medewerkers werken nog altijd graag met het aangepaste template en de handleiding.Executive Business Course – Advanced print template

Daarnaast heeft Roops voor de Executive Business Course van PostNL een Guidebook
ontwikkeld, dat volledig in PowerPoint ontworpen is. Het template dat wij in PowerPoint voor het boek ontwikkeld hebben, is bijzonder gebruiksvriendelijk en voorzien van een duidelijk stramien. Dit PowerPoint template kan daarmee ook voor andere soortgelijke guidebooks ingezet worden.

‘PostNL organiseert jaarlijks een ‘Executive Business Course’. PostNL schrijft de inhoud voor de programmabrochure, Roops verzorgt de opmaak en structuur. Door deze brochure in een PowerPoint template te maken, verloopt dit proces supersnel en leren wij heel veel van Roops over de opmaakmogelijkheden. Dankzij Roops hebben we nu een prachtig template dat we ieder jaar opnieuw kunnen gebruiken.’

Edwin Scharroo
Sr. L&D Specialist

PostNL

Zou je ook graag een PowerPoint training willen volgen?

Wij leren jou graag alle kneepjes van ons vak. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

klanten logo

PowerPoint Presentatie Systeem – POWER-PS – Training

Template voor PowerPoint presentaties die bij ieder subbedrijf van Vebego passen

Vebego is een groot familiemerk waar ruim 150 kleinere bedrijven deel van uitmaken. Onlangs heeft Vebego hen samengebracht tot één nieuwe groep. Dat betekent dat alle merken, alle producten en alle segmenten van een nieuwe huisstijl voorzien moeten worden. Daarmee worden zij een herkenbaar onderdeel van het paraplumerk Vebego.Voor Roops een prachtige uitdaging om vanaf stap één alle communicatie helder en strak te laten verlopen. Vebego heeft ons gevraagd een presentatiesysteem op te zetten waarmee de hele organisatie aan de slag kan. Het template voor Powerpresentaties kan nu door de hele organisatie probleemloos gebruikt worden – óók door de dochterondernemingen die wel hun eigen identiteit dienen te behouden.

‘Ik dacht dat PowerPoint geen geheimen meer voor mij kende. Maar na de PowerPointtraining bij Roops moest ik die gedachte bijstellen. Er is namelijk zoveel meer mogelijk. Roops neemt je mee in de wondere wereld van PowerPoint, waardoor je vol inspiratie om het nóg beter te doen de training verlaat.’

Denise Vrouenraets
Marketing en Communicatie

Hago

Heb je ook zo’n alomvattende, duidelijke template nodig voor je organisatie?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact
klanten logo

PowerPoint template

Template voor PowerPoint presentaties volledig aanpassen aan de huisstijl

Codarts is een van de meest prestigieuze dansacademies en conservatoria die je in Europa kunt vinden. De Rotterdamse hogeschool biedt kunstvakonderwijs op het gebied van muziek, dans en circus. Zij hebben ons benaderd met de vraag een presentatiesysteem te ontwikkelen, passend bij de al bestaande huisstijl. Codarts had alleen zelf nog geen ervaring met het maken van professionele PowerPoint presentaties. Daarom hebben ze onze expertise opgezocht voor advies over de meest ideale set-up.

Een template dat volledig bij Codarts past

Roops heeft als resultaat een zeer grafische oplossing geleverd. We hebben kleurrijke en strak vormgegeven slides vormgegeven, die ook door de hogeschool zelf makkelijk te gebruiken en aan te passen zijn. Daarbij hebben we gelet op de fotografiestijl waar Codarts zelf mee werkt: wij hebben een template geleverd voor PowerPoint presentaties dat als boekwerk gezien kan worden. Op deze pagina kun je terugzien hoe Roops de PowerPoint presentaties van Codarts vormgegeven heeft.

‘Wij hebben Roops gevraagd een uitgebreid PowerPoint template te ontwerpen. De starttemplate ziet er prachtig uit. Iedereen vindt hem gemakkelijk in gebruik; mede dankzij de heldere instructies. Dit gaat ons een hoop tijd schelen en op de lange termijn veel meer consistentie en kwaliteit opleveren. Ook kunnen we ons nu beter focussen op de inhoud. Wij zijn heel tevreden!’

Karlijn Verschoor
Hoofd Communicatie & PR

Codarts- muziek, dans en circus

Wil jij ook van onze deskundigheid gebruik maken?

Wij helpen je graag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact