klanten logo

PowerPoint template

Template voor PowerPoint presentaties volledig aanpassen aan de huisstijl

Codarts is een van de meest prestigieuze dansacademies en conservatoria die je in Europa kunt vinden. De Rotterdamse hogeschool biedt kunstvakonderwijs op het gebied van muziek, dans en circus. Zij benaderden ons met de vraag een presentatiesysteem te ontwikkelen. Die moest passen bij de al bestaande huisstijl. Codarts had alleen zelf nog geen ervaring met het maken van professionele PowerPoint presentaties. Daarom zochten zij onze expertise op voor advies over de meest ideale set-up.

Een template die volledig bij Codarts past

Roops leverde als resultaat een zeer grafische oplossing. Wij ontwierpen kleurrijke en strak vormgegeven slides, die ook door de hogeschool zelf makkelijk te gebruiken en aan te passen zijn. Daarbij hebben wij gelet op de fotografiestijl waar Codarts zelf mee werkt: wij leverden een template voor PowerPoint presentaties die als boekwerk gezien kon worden. Op deze pagina kun je terugzien hoe Roops de PowerPoint presentaties van Codarts vormgegeven heeft.

‘Wij hebben Roops gevraagd een uitgebreid PowerPoint template te ontwerpen. De starttemplate ziet er prachtig uit. Iedereen vindt hem gemakkelijk in gebruik. Wij zijn heel tevreden!’

Karlijn Verschoor
Hoofd Communicatie & PR

Codarts- muziek, dans en circus

Wil jij ook van onze deskundigheid gebruik maken?

Wij helpen je graag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact