klanten logo

PowerPoint template

Template voor PowerPoint presentaties volledig aanpassen aan de huisstijl

Codarts is een van de meest prestigieuze dansacademies en conservatoria die je in Europa kunt vinden. De Rotterdamse hogeschool biedt kunstvakonderwijs op het gebied van muziek, dans en circus. Zij hebben ons benaderd met de vraag een presentatiesysteem te ontwikkelen, passend bij de al bestaande huisstijl. Codarts had alleen zelf nog geen ervaring met het maken van professionele PowerPoint presentaties. Daarom hebben ze onze expertise opgezocht voor advies over de meest ideale set-up.

Een template dat volledig bij Codarts past

Roops heeft als resultaat een zeer grafische oplossing geleverd. We hebben kleurrijke en strak vormgegeven slides vormgegeven, die ook door de hogeschool zelf makkelijk te gebruiken en aan te passen zijn. Daarbij hebben we gelet op de fotografiestijl waar Codarts zelf mee werkt: wij hebben een template geleverd voor PowerPoint presentaties dat als boekwerk gezien kan worden. Op deze pagina kun je terugzien hoe Roops de PowerPoint presentaties van Codarts vormgegeven heeft.

‘Wij hebben Roops gevraagd een uitgebreid PowerPoint template te ontwerpen. De starttemplate ziet er prachtig uit. Iedereen vindt hem gemakkelijk in gebruik; mede dankzij de heldere instructies. Dit gaat ons een hoop tijd schelen en op de lange termijn veel meer consistentie en kwaliteit opleveren. Ook kunnen we ons nu beter focussen op de inhoud. Wij zijn heel tevreden!’

Karlijn Verschoor
Hoofd Communicatie & PR

Codarts- muziek, dans en circus

Wil jij ook van onze deskundigheid gebruik maken?

Wij helpen je graag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact