PowerPoint en Presentatie preferred supplier

‘PowerPoint-leverancier’ van Deloitte: ontwerp en productie

Roops mag zich sinds enkele jaren een trotse preferred supplier voor Deloitte Nederland noemen. Wij adviseren, ontwerpen en produceren PowerPointpresentaties voor Deloitte. Ook ontwikkelde Roops een template voor PowerPointpresentaties die speciaal voor drukbezochte bijeenkomsten gebruikt konden worden. Wij kozen voor een eenvoudige vormgeving, een goede leesbaarheid en een fris kleurgebruik om de PowerPointpresentaties zo duidelijk en overtuigend mogelijk te maken. Het template werd voor zowel interne als externe communicatie ingezet. Hieronder vind je een voorbeeld van zo’n PowerPointpresentatie: een HRM-presentatie voor toekomstige ‘Deloitters’.

Een heldere presentatie voor toekomstige leidinggevenden

Roops heeft zich trouwens ook ingezet voor een lid van het Raad van Bestuur van Deloitte Nederland. Wij ontwierpen een managementpresentatie: daarmee ondersteunden wij het deskundige raadslid met een helder verhaal en sterke visuals om ‘leidinggevenden in wording’ helemaal klaar te stomen voor hun toekomst. En dat was een geslaagd project: de respons van het publiek liet ons duidelijk zien dat de PowerPoint presentatie erg inspirerend werd gevonden.

 

Hieronder nog twee voorbeelden van soorten presentaties die wij visueel hebben begeleid.

Wil jij ook Roops als jouw 'PowerPoint-leverancier' inschakelen?

Het lijkt ons leuk om voor je aan de slag te gaan. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

 

Contact