klanten logo

PowerPoint template en Wijkagenda nieuwsbrief template

Inwoners met gemak en flexibiliteit informeren middels PowerPoint templates

In samenwerking met de Gemeente Rotterdam heeft ROOPS onlangs een template voor een nieuwsbrief ontwikkeld. Die nieuwsbrief toont de wijkagenda van de gemeente. Het PowerPoint template wordt door deelgemeenten gebruikt om burgers op de hoogte te brengen van het laatste nieuws binnen hun wijk.

 

Templates die helemaal bij de huisstijl passen

Het template was een succes, en daarom mocht Roops haar deskundigheid ook inzetten voor de afdeling Stadsbeheer en Afvalscheiding van de gemeente Rotterdam. Met PowerPoint hebben wij een template voor presentaties ontwikkeld die vooral makkelijk in gebruik zijn en passen bij de huisstijl van de gemeente. De PowerPoint presentaties zijn daarmee voorzien van een duidelijk stramien en heldere structuurpagina’s. Daarmee passen ze bij de bestaande huisstijl en de campagne van de gemeente Rotterdam. Dat maakt het template bijzonder handig en praktisch voor de gebruikers.

Ook interesse in een presentatie die helemaal aan jouw huisstijl voldoet?

Wij helpen je graag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact