klanten logo

PowerPoint template en divers presentatie werk

Studenten wegwijs maken met informatieve HvA PowerPoint presentaties

Roops helpt de Hogeschool van Amsterdam al jarenlang met verschillende PowerPoint presentaties. Een daarvan is de jaarlijks terugkerende presentatie van de directrice van de opleiding Commerciële Economie tijdens de open dag. Ouders en aankomende studenten worden dan geïnformeerd over de studie. De PowerPoint presentatie moet daarom zowel visueel aantrekkelijk als gestructureerd en duidelijk zijn.

PowerPoint ontwerp kunde breed inzetbaar

Roops heeft daarnaast diverse PowerPoint presentaties ontwikkeld voor de HvA die specifieker van aard zijn. Een presentatie bijvoorbeeld die toekomstige studenten helpt te ontdekken welke onderwerpen zij precies tijdens hun opleiding gaan behandelen. Of strategie presentaties. Of een presentatie met betrekking tot voorlichting rondom master opleidingen. Of een presentatie aan middelbare scholen. Omdat we de HvA inmiddels goed kennen, kunnen we de boodschap van de HvA telkens snel op effectieve en creatieve wijze aanpassen aan het specifieke publiek.

Speciaal project

Roops heeft de HvA niet alleen met PowerPoint presentaties ondersteund. Wij hebben ook een film mogen maken die het beleid van de HvA voor de komende jaren uiteenzet. De video hebben we ontwikkeld in samenwerking met Video Specialist Joost Bienenmann van Wild Tree Video Productions.

‘Roops maakte van een matige PowerPoint presentatie over onze opleiding Commerciële Economie een wervelende en enthousiasmerende presentatie. Met hun vakmansoog bepaalden zij de volgorde van de informatie en adviseerden zij ons over de juiste verhouding tussen beeld en tekst. Hun inzet verdient mijn oprechte complimenten.’

Claudia Biegel
Communicatieadviseur

HVA – Hogeschool van Amsterdam

Wil jij ook zo’n grote groep overtuigen?

Dan is een sterke presentatie precies wat je nodig hebt. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact