klanten logo

PowerPoint templates om te presenteren en van te leren

Internationale manual en Powerpoint-template voor het goede doel WorldCoaches

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) leidt sinds meerdere jaren WorldCoaches op. Mensen met passie voor sport en voetbal die, namens de KNVB, in ontwikkelingslanden kinderen inspireren en begeleiden op sportief én sociaal vlak. Een prachtig initiatief, waar Roops graag de handen voor uit de mouwen stak.

Roops heeft in opdracht van de KNVB de handleiding voor de WorldCoaches vertaald naar een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke PowerPoint manual. Daarin kunnen (toekomstige) WorldCoaches alle informatie vinden over het opleiden en begeleiden van de kinderen. De manual bevat onder andere oefenstof, achtergrondtheorieën en praktijkvoorbeelden.

Alles in deze PowerPoint manual is gemakkelijk aan te passen. Roops heeft een workshop verzorgd voor de KNVB projectmedewerkers om ze de gebruiksvriendelijkheid ervan te laten ervaren.

Roops heeft daarnaast een multifunctioneel PowerPoint template gecreëerd, waarmee de KNVB alle stakeholders over het project op de hoogte kan brengen. Het template kan daarnaast door de KNVB coaches gebruikt worden om de lesstof te presenteren aan de op te leiden WorldCoaches. De slides kunnen van animaties (zie voorbeeld) worden voorzien of gewoon statisch worden gemaakt. Zo kan deze PowerPoint template altijd gebruikt worden: onafhankelijk van wie presenteert, waar de presentatie gehouden wordt en voor welke groep de presentatie bestemd is.

Ook interesse in zo’n veelzijdig PowerPoint-template?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact