klanten logo

KNVB PowerPoint template en de Oranje uitnodigingsbrief als template

Scoren met Oranje: communicatie met elftallen via PowerPoint-nieuwsbrieven

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) en Roops hebben inmiddels meerdere keren samengewerkt. De eerste presentatie die Roops voor de KNVB heeft mogen ontwikkelen, is een presentatie voor de technische directeur geweest. Vanaf daar is de spreekwoordelijke bal gaan rollen. Vervolgens heeft Roops een PowerPoint presentatie gecreëerd waarin de toekomst van het Nederlands voetbal met animaties en sterke visuals in beeld is gebracht. Roops heeft via deze projecten een blik binnen de Bond kunnen werpen en snapt wat er speelt. Met deze kennis heeft Roops de KNVB nog beter kunnen ondersteunen in haar verdere communicatie.Zo hebben wij een brief voor alle elftallen binnen Oranje ontworpen. Als basis voor deze brief heeft Roops een alomvattend template in PowerPoint ontwikkeld dat voor medewerkers makkelijk en handig te gebruiken is. Het template wordt nog steeds ingezet om verschillende brieven te kunnen maken waarmee spelers duidelijk overzicht krijgen van wedstrijden, training, accommodaties en contactpersonen. Ook wordt het PowerPoint template gebruikt om aankondigingen en social mediaberichten op te stellen.

‘Voor een lastminute PowerPoint presentatie is Wouter de geschikte persoon om te bellen. Zonder dat er paniek uitbreekt, weet Wouter met weinig informatie een professionele PowerPoint presentatie te maken. Hij zet jouw wensen uitstekend om in heldere presentatieslides. Zo heb je binnen een korte tijd een geschikte PowerPoint presentatie die je direct kunt gebruiken bij een belangrijke presentatieklus.’

Jan Verbeek
Assistent technisch manager

KNVB

Wil je ook een PowerPoint met impact of een speciaal print template om zelf digitaal drukwerk te produceren?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact