klanten logo

KNVB PowerPoint template en de Oranje uitnodigingsbrief als template

Scoren met Oranje: communicatie met elftallen via PowerPoint-nieuwsbrieven

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) was een van de vele partijen die om een alomvattende en sterke PowerPoint presentatie verlegen zat en daarvoor Roops inschakelde. De eerste presentatie die Roops voor de KNVB mocht ontwikkelen was voor de technische directeur. Vanaf daar is de spreekwoordelijke bal gaan rollen. Vervolgens mocht Roops namelijk een PowerPoint presentatie creëren waarin de toekomst van het Nederlands voetbal met animaties en sterke visuals in beeld gebracht werd. Het nodigde Roops ervoor uit een blik binnen de Bond te werpen en hen te ondersteunen in verdere communicatie. 

 

Zo hebben wij een brief voor alle elftallen binnen Oranje ontworpen. Die brief kwam voort uit een alomvattend template van PowerPoint die voor medewerkers makkelijk en handig te gebruiken is. Het template wordt nog steeds ingezet om verschillende brieven te kunnen maken waarmee spelers duidelijk overzicht krijgen van wedstrijden, training, accommodaties en contactpersonen. Ook wordt het PowerPoint template gebruikt om aankondigingen en social mediaberichten op te stellen.

 

Wil je ook een PowerPoint met impact of een speciaal print template om zelf digitaal drukwerk te produceren?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact