klanten logo

PowerPoint Presentatie Systeem – POWER-PS en divers PowerPoint presentatie werk

Al omvattend PowerPoint presentatie systeem voor iedereen binnen de BENELUX

Het juridisch en fiscaal adviesbureau Loyens & Loeff heeft Roops ingeschakeld om twee templates te ontwikkelen. In de eerste plaats een template dat het creëren van interne en externe Powerpoint presentaties makkelijker en uniformer maakt. Ten tweede een template dat bijdraagt aan het visualiseren en overzichtelijk maken van grote tekstdocumenten. Een flinke klus: deze tekstpakketten bestaan normaal uit tientallen pagina’s; dit template moet vooral zorgen voor overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Allebei de templates zijn uiteraard aangepast aan de volledig nieuwe huisstijl van Loyens & Loeff.

Roops heeft geholpen bij de ontwikkeling van een speciale add-in voor beide templates van Loyens & Loeff. Ook hebben we hulpdocumenten gemaakt waarmee de ± 1600 medewerkers makkelijk zelf met de templates aan de slag kunnen gaan.

Meer dan vijftig implementatie- en PowerPoint trainingen

Om de puntjes op de i te zetten, heeft Roops bij Loyens & Loeff meer dan vijftig trainingen gegeven om die hulpdocumenten en de add-in optimaal te kunnen gebruiken. Die trainingen hebben in Nederland, België en Luxemburg plaatsgevonden en hebben wij in twee talen gegeven. Wij zijn blij dat wij Loyens & Loeff zo goed hebben kunnen ondersteunen: onze templates worden dagelijks door het advocatenbureau gebruikt.

Wil jij ook zo’n presentatiesysteem voor jouw organisatie?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact