klanten logo

PowerPoint Presentatie Systeem – POWER-PS en divers PowerPoint presentatie werk

Al omvattend PowerPoint presentatie systeem voor iedereen binnen de BENELUX

Het juridisch en fiscaal adviesbureau Loyens & Loeff schakelde Roops in om twee templates te ontwikkelen. De een was bedoeld voor het creëren van PowerPoint presentaties voor interne en externe presentaties. De ander wordt gebruikt om grote tekstdocumenten te ontwerpen, waarmee aan de hand van veel informatie voorstellen aan klanten kunnen worden gedaan. Dat was een flinke klus: deze tekstpakketten bestaan normaal uit tientallen pagina’s, waardoor overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid twee heel belangrijke voorwaarden waren. Allebei de templates werden uiteraard aangepast aan de volledig nieuwe huisstijl van Loyens & Loeff.

Roops hielp bij de ontwikkeling van een speciale add-in voor beide templates van Loyens & Loeff. Ook hebben we hulpdocumenten gemaakt waarmee de medewerkers makkelijk zelf met de templates aan de slag konden gaan.

Meer dan vijftig implementatie- en PowerPoint trainingen

Om de puntjes op de i te zetten, heeft Roops bij Loyens & Loeff meer dan vijftig trainingen gegeven om die hulpdocumenten en de add-in optimaal te kunnen gebruiken. Die trainingen vonden in Nederland, België en Luxemburg plaats en hebben wij in twee talen gegeven. Wij zijn blij dat wij Loyens & Loeff zo goed hebben kunnen ondersteunen: onze templates worden nog altijd dagelijks door het advocatenbureau gebruikt.

 

Wil jij ook zo’n presentatiesysteem voor jouw organisatie?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact