klanten logo

PowerPoint template en divers presentatie werk

Infographics en data makkelijk in PowerPoint presentaties verwerken

De Nederlandse Golf Federatie (NGF) is de snelst groeiende sportbond van Nederland. Er is echter behoefte aan vernieuwing. De visuele identiteit van de bond loopt behoorlijk achter. NGF heeft een nieuwe huisstijl gekregen en wil vervolgens met hulp van Roops een aansluitend systeem voor PowerPoint presentaties maken.

Zo makkelijk mogelijk data en laatste updates verwerken in PowerPoint

De NGF heeft met veel data, cijfers en statistieken te maken. Die moeten duidelijk en helder in de PowerPoint presentaties naar voren komen. Voor Roops een prachtige uitdaging. Ons ontworpen systeem zorgt ervoor dat NGF makkelijk en duidelijk data en informatie kan weergeven in haar PowerPoint presentaties. Aan de hand van gestandaardiseerde infographics, tabellen en grafieken. Ook hebben we ervoor gezorgd dat de medewerkers van NGF met weinig moeite zelf cijfers kunnen invoeren en andere aanpassingen kunnen doen.

Heb jij ook statistieken en data die je zo duidelijk mogelijk wilt presenteren?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact