klanten logo

PowerPoint template en divers presentatie werk

Statistieken en infographics makkelijk in PowerPoint presentaties verwerken

De Nederlandse Golf Federatie (NGF) is de snelst groeiende sportbond van Nederland. Er bleek echter ruimte voor vernieuwing te zijn. De visuele identiteit van de bond liep namelijk behoorlijk achter. NGF kreeg een nieuwe huisstijl en benaderde vervolgens Roops om een aansluitend systeem voor PowerPoint presentaties te maken. 

Zo makkelijk mogelijk data verwerken met PowerPoint

De NGF heeft met veel data, cijfers en statistieken te maken. Die moesten duidelijk en helder in hun PowerPoint presentaties naar voren komen. Dat vond Roops een prachtige uitdaging. Ons ontworpen systeem zorgt ervoor dat NGF makkelijk en duidelijk data en informatie kan weergeven in haar PowerPoint presentaties. Daarvoor ontwierpen wij infographics, tabellen en grafieken. Ook wilden wij graag dat de medewerkers van NGF met weinig moeite cijfers kunnen invoeren: daarom hebben wij ons systeem zo gebruiksvriendelijk als mogelijk gemaakt.

Hierboven vind je enkele slides uit de PowerPoint presentatie die tijdens de algemene ledenvergadering getoond werd.

 

Heb jij ook statistieken en data die je zo duidelijk mogelijk wil presenteren?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact