klanten logo

Animatie uitreiking Clubkas Campagne

Een in PowerPoint ontwikkelde animatie zorgt voor een trotse bank

De Rabobank organiseert ieder jaar de Clubkas Campagne. Dat is een actie waarmee verschillende sportverenigingen sponsorgeld kunnen winnen. De sportverenigingen moeten zoveel mogelijk stemmen verzamelen: hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag dat de vereniging ontvangt van de Rabobank. Tijdens de speciale prijsuitreiking wordt bekend gemaakt welke club gewonnen heeft en welk bedrag zij ontvangt.

Zet  het geluid aan om de video met muziek te bekijken

Rabobank heeft Roops gevraagd een mooie animatie te ontwikkelen die tijdens de prijsuitreiking wordt vertoond. Wij hebben een korte video in PowerPoint gemaakt, waarin onder begeleiding van muziek de winnaars en eindwinnaar worden geïntroduceerd. De respons van de Rabobank en haar publiek is bijzonder positief geweest. De animatie heeft de aanwezige Rabobank medewerkers een blij en trots gevoel gegeven over de Clubkas campagne. Op deze pagina zie je een extract van de animatie.

Heb je ook interesse in zo’n (PowerPoint) event video?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact