Interactieve E-learning in PowerPoint

Powerpoint als tool om E-learning programma te structureren en vorm te geven

Spierziekten Nederland heeft in samenwerking met andere partijen de onlinecursus ‘Omgaan met Pijn’ opgericht. De organisatie nam zelf het initiatief voor de ontwikkeling en de productie van dit E-learning programma, maar vroeg ook Roops als presentatiespecialist een frisse blik op hun project te werpen. Wij hebben de structuur van de presentatie weten te optimaliseren. Zo hebben wij de onderwerpen geclusterd en de navigatie binnen het programma overzichtelijker gemaakt. Kortom: wij hebben de onlinecursus voor Spierziekten Nederland een stuk gebruiksvriendelijker mogen maken.

Ook heeft Roops het programma via PowerPoint van een passende vormgeving voorzien. Het resultaat daarvan kun je zien in het filmpje op deze pagina. De vernieuwde onlinecursus werd door de doelgroep bijzonder positief ontvangen: dat bleek uit de respons van de gebruikers van het programma.

 

Wil je ook ontdekken wat PowerPoint allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen?

Daar kunnen wij jou uitstekend bij helpen. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

 

Contact