klanten logo

PowerPoint Presentatie Systeem – POWER-PS – Training

Template voor PowerPoint presentaties die bij ieder subbedrijf van Vebego passen

Vebego is een groot familiemerk waar ruim 150 kleinere bedrijven deel van uitmaken. Onlangs heeft Vebego hen samengebracht tot één nieuwe groep. Dat betekent dat alle merken, alle producten en alle segmenten van een nieuwe huisstijl voorzien moeten worden. Daarmee worden zij een herkenbaar onderdeel van het paraplumerk Vebego.Voor Roops een prachtige uitdaging om vanaf stap één alle communicatie helder en strak te laten verlopen. Vebego heeft ons gevraagd een presentatiesysteem op te zetten waarmee de hele organisatie aan de slag kan. Het template voor Powerpresentaties kan nu door de hele organisatie probleemloos gebruikt worden – óók door de dochterondernemingen die wel hun eigen identiteit dienen te behouden.

‘Ik dacht dat PowerPoint geen geheimen meer voor mij kende. Maar na de PowerPointtraining bij Roops moest ik die gedachte bijstellen. Er is namelijk zoveel meer mogelijk. Roops neemt je mee in de wondere wereld van PowerPoint, waardoor je vol inspiratie om het nóg beter te doen de training verlaat.’

Denise Vrouenraets
Marketing en Communicatie

Hago

Heb je ook zo’n alomvattende, duidelijke template nodig voor je organisatie?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact