klanten logo

PowerPoint Presentatie Systeem – POWER-PS – Training

Template voor PowerPoint presentaties die bij ieder subbedrijf van Vebego passen

Vebego is een groot familiemerk waar ruim honderd kleinere bedrijven deel van uitmaken. Onlangs bracht Vebego hen samen tot één nieuwe groep. Dat betekende dat alle merken, alle producten en alle segmenten van een nieuwe huisstijl voorzien moesten worden. Daarmee werden zij een herkenbaar onderdeel van het paraplumerk Vebego.

Dat was voor Roops een prachtige uitdaging om vanaf stap één alle communicatie helder en strak te laten verlopen. Vebego vroeg ons namelijk een presentatiesysteem op te zetten waarmee de hele organisatie aan de slag kon. Ons template voor Powerpresentaties kan nu door de hele organisatie probleemloos gebruikt worden – óók door de dochterondernemingen die wel hun eigen identiteit dienden te behouden.

 

‘Ik dacht dat PowerPoint geen geheimen meer voor mij kende. Maar na de PowerPointtraining bij Roops moest ik die gedachte bijstellen. Er is namelijk zoveel meer mogelijk. Roops neemt je mee in de wondere wereld van PowerPoint, waardoor je vol inspiratie om het nóg beter te doen de training verlaat.’

Denise Vrouenraets
Marketing en Communicatie

Hago

Heb jij ook zo’n alomvattende, duidelijke template nodig voor jouw organisatie?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact