Training

Microsoft PowerPoint is een van de mooiste programma’s die Microsoft Office te bieden heeft. Daar zijn wij van overtuigd. Vaak wordt onderschat hoe effectief PowerPoint kan zijn bij het uitdragen van het verhaal van een organisatie.

Leren werken met PowerPoint

Als experts laten we je graag zien hoe je PowerPoint efficiënt kunt inzetten voor je organisatie. Wil je bijvoorbeeld leren hoe je tekst kunt omzetten in heldere visuals? Of wil je ontdekken wat PowerPoint jou als programma te bieden heeft? ROOPS organiseert verschillende trainingen voor beginnende en gevorderde gebruikers van PowerPoint. Wij leren je graag alle tips & tricks van het vak. Zo kun je zelf een expert worden in het ontwerpen en vormgeven van PowerPoint presentaties.

Zelf vertrouwd raken met PowerPoint of presenteren

Na onze training kun je veel sneller én beter slides en PowerPoints maken met een professionele kwaliteit. Alle tip & tricks uit mijn eigen praktijk deel ik met je zodat inhoud & vormgeving tot een optimaal verhaal leidt.

Na een PowerPoint training van ROOPS, kun je:
– sneller en slimmer met PowerPoint werken
– meer met vorm en inhoud doen, resultaat: een krachtiger verhaal
– met tips, tricks en shortcuts aan de slag
– ken je het belang van een goed template
– meer uit PowerPoint halen

Inmiddels hebben veel organisaties ROOPS ingeschakeld om de fijne kneepjes van het ‘PowerPoint & presentatie vak’ te leren. Organisaties als: PostNL, Vebego, Refresco, Nationale Nederlanden, Loyens & Loeff, STER, Zilveren Kruis, ABN AMRO, T-Mobile en de Universiteit van Utrecht, Reclame bureau ETCETERA. Wij trainen zowel in het Nederlands als in het Engels. Neem een kijkje in onze portfolio, of vraag gerust om meer informatie over ons trainingsaanbod.

Wil jij ook samen met ons in jouw toekomst investeren?

Wij gaan graag met je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact