Training en coaching

Zelf vertrouwd raken met PowerPoint of presenteren


TRAINING

Microsoft PowerPoint is een van de mooiste programma’s die Microsoft Office te bieden heeft. Althans, dat vinden wij. Wij denken namelijk dat gebruikers vaak onderschatten hoe uitstekend PowerPoint organisaties kan ondersteunen. Als experts laten wij jou graag zien hoe jij PowerPoint efficiënt voor jouw bedrijf kunt inzetten. Wil je bijvoorbeeld graag leren hoe je tekst kunt omzetten in de mooiste en meest heldere visuals?
Of wil je precies ontdekken wat PowerPoint jou als programma te bieden heeft? Roops organiseert verschillende trainingen voor beginnende en gevorderde gebruikers van PowerPoint. Wij leren jou graag alle tips & tricks van het vak. Zo kan jij zelf een expert in het ontwerpen of het vormgeven van PowerPoint presentaties worden.

 

COACHING
Het is bijzonder praktisch om PowerPoint goed in de vingers te hebben. Maar jouw verhaal moet natuurlijk ook nog gepresenteerd worden. En het liefst zo overtuigend mogelijk. Daarom wil Roops jou graag coachen in het geven van presentaties. Denk daarbij aan het ontwikkelen van jouw presentatietechnieken, of het vinden van de beste manier waarop jij jouw verhaal kunt overbrengen. Alles om jou ontspannen, zelfverzekerd en vooral overtuigend voor jouw publiek te laten verschijnen.

Meer weten
Al veel organisaties hebben Roops ingeschakeld om hen de fijne kneepjes van het ‘presentatievak’ te leren. Denk bijvoorbeeld eens aan PostNL, Vebego, Loyens & Loeff, STER, Zilveren Kruis, ABN AMRO en de Universiteit van Utrecht. Wij trainen en coachen zowel in het Nederlands als in het Engels. Neem een kijkje in onze portfolio, of vraag ons gerust om meer informatie over ons trainings- en coachingsaanbod.

Wil jij ook samen met ons in jouw toekomst investeren?

Wij gaan graag met je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact