Training & Coaching

Zelf vertrouwd raken met PowerPoint of presenteren


TRAINING

Microsoft PowerPoint is een van de mooiste programma’s die Microsoft Office te bieden heeft. Daar zijn wij van overtuigd. Vaak wordt onderschat hoe effectief PowerPoint kan zijn bij het uitdragen van het verhaal van een organisatie.

Als experts laten we je graag zien hoe je PowerPoint efficiënt kunt inzetten voor je organisatie. Wil je bijvoorbeeld leren hoe je tekst kunt omzetten in heldere visuals? Of wil je ontdekken wat PowerPoint jou als programma te bieden heeft? Roops organiseert verschillende trainingen voor beginnende en gevorderde gebruikers van PowerPoint. Wij leren je graag alle tips & tricks van het vak. Zo kun je zelf een expert worden in het ontwerpen en vormgeven van PowerPoint presentaties.

Inmiddels hebben veel organisaties Roops ingeschakeld om de fijne kneepjes van het ‘PowerPoint & presentatie vak’ te leren. Organisaties als PostNL, Vebego, Refresco, Loyens & Loeff, STER, Zilveren Kruis, ABN AMRO, T-Mobile en de Universiteit van Utrecht, Reclame bureau ETCETERA. Wij trainen zowel in het Nederlands als in het Engels. Neem een kijkje in onze portfolio, of vraag gerust om meer informatie over ons trainingsaanbod.

 

COACHING

Het is bijzonder praktisch om PowerPoint goed in de vingers te hebben. Maar je hebt je verhaal ook nog te presenteren. En het liefst zo overtuigend mogelijk. Daarom wil Roops (Wouter Spoor) je graag coachen in je presentatie skills. Denk daarbij aan het ontwikkelen van presentatietechnieken, of het vinden van de beste manier waarop jij je verhaal kunt structureren en overbrengen. Alles om ontspannen, zelfverzekerd en vooral overtuigend voor je publiek te staan, met een authentiek verhaal waar jij in gelooft.

Diverse organisaties hebben Wouter Spoor ingeschakeld om de fijne kneepjes van het ‘presentatievak’ te leren. Onder andere Zee Havenbedrijf Dordrecht, de Universiteit van Utrecht, Netage.nl, Hogeschool van Rotterdam, Rate.nl. Wij coachen zowel in het Nederlands als in het Engels. Vraag ons gerust om meer informatie over ons coachingsaanbod.

Wil jij ook samen met ons in jouw toekomst investeren?

Wij gaan graag met je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact