Trainingen Powerpoint & Design

ROOPS verzorgt PowerPoint trainingen voor teams en organisaties. We leren mensen hoe PowerPoint te gebruiken, hoe ze een écht goede presentaties ontwerpen en hoe zij op een podium een overtuigend verhaal kunnen brengen. We vinden het prachtig om mensen zelfverzekerd voor een groep te zien staan omdat ze weten dat hun PowerPoint tot in de puntjes is verzorgd. Het geven van een goede PowerPoint presentatie is een kunst. Eén kunst die we je graag willen leren.

We geven regelmatig trainingen voor onder andere ABN AMRO, Vebego, Loyens & Loeff, Nationale Nederlanden, KNVB, Zilveren Kruis Achmea en PostNL.

Na onze training kun je veel sneller én beter slides en PowerPoints maken met een professionele kwaliteit. Alle tip & tricks uit mijn eigen praktijk deel ik met je zodat inhoud & vormgeving tot een optimaal verhaal leidt.

Na een PowerPoint training van ROOPS, kun je:
– sneller en slimmer met PowerPoint werken
– meer met vorm en inhoud doen, resultaat: een krachtiger verhaal
– met tips, tricks en shortcuts aan de slag
– ken je het belang van een goed template
– meer uit PowerPoint halen

Doordat je na de training beter met PowerPoint kunt werken sta je ook nog eens sterker op het podium of voor een groep. Het mes snijdt dus aan twee kanten! Onze trainingen worden gemiddeld met een 9.1 beoordeeld (Springest: 15 reviews).

Wil je ook een PowerPoint Presentatie training van ROOPS?

Wij gaan graag voor je aan de slag. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact