klanten logo

PowerPoint trainingen en Presentatie print template

PowerPoint trainingen met slimme tip & tricks en handige print templates voor PostNL

Roops heeft de medewerkers van PostNL succesvol geïntroduceerd in de wereld van PowerPoint. Aan de hand van vijf trainingen leerden wij de medewerkers van marketing en Communicatie om te gaan met een nieuw template. Dat template wordt ingezet voor iedere vorm van interne en externe communicatie. 

Praktisch ingestoken PowerPoint training met tips, tricks en een uitgebreide handleiding

Wij hebben ze alle tips & tricks over PowerPoint geleerd en laten zien hoe zij zelf hun PowerPoint presentatie kunnen vormgeven. Daarbij hebben wij PostNL een handleiding aangeboden om alle vergaarde kennis nog eens terug te kunnen zoeken. De reactie op onze trainingen was erg positief: de informatie werd met beide handen aangenomen en de medewerkers werken nog altijd graag met het aangepaste template en de handleiding.

Executive Business Course – Advanced print template

Daarna was het tijd voor een stapje verder: Roops ontwikkelde de Slow down to Speed up: Executive business course, een handleiding die volledig in PowerPoint ontworpen is. Het handboek wordt gebruikt om directeuren en managers klaar te stomen voor hun functie binnen PostNL. Het template dat wij in PowerPoint voor het boek ontwikkeld hebben, is bijzonder gebruiksvriendelijk en voorzien van een duidelijk stramien. Daardoor kan ons PowerPoint template ook voor andere soortgelijke handboeken ingezet worden.

 

‘PostNL organiseert jaarlijks een ‘Executive Business Course’. PostNL schrijft de inhoud voor de programmabrochure, Roops verzorgt de opmaak en structuur. Door deze brochure in een PowerPoint template te maken, verloopt dit proces supersnel en leren wij heel veel van Roops over de opmaakmogelijkheden. Dankzij Roops hebben we nu een prachtig template dat we ieder jaar opnieuw kunnen gebruiken.’

Edwin Scharroo
Sr. L&D Specialist

PostNL

Zou je ook graag een PowerPoint training willen volgen?

Wij leren jou graag alle kneepjes van ons vak. Bel ons via 010-2141734, of stuur ons een berichtje via het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact